Local food in our way

Gravenstraat 7 - Den Burg, Texel

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Over De Eilandkeuken

Bij De Eilandkeuken op Texel maken we je blij met verrassende gerechten, bereid met lokale en seizoensgebonden producten, een goed glas wijn én een plezierige avond. Iedere dag gaan we op zoek naar de mooiste eerlijke producten die er op dit moment verkrijgbaar zijn en laten ons inspireren door hun pure smaken.

 

Deze combineren we met eenvoud en ambacht in de keuken, zodat ieder ingrediënt tot zijn recht komt. Of het nu ons zelfgebakken brood is, een perfect gegaard stukje lamsvlees of zilte groenten gegrild op open vuur. Wat je ziet is wat je proeft!

Genieten van wijn

Ben je een liefhebber van een goed glas wijn? We hebben een uitgebreide en gevarieerde wijnkaart die zorgvuldig samengesteld is door onze gastvrouw en sommelier Mirjam. Ze adviseert je graag over een bijpassende wijn.

Reserveren

Van dinsdag tot en met zaterdag kun je bij De Eilandkeuken vanaf 18:00 uur ongedwongen en culinair genieten. Heb je vragen, allergieën of dieetwensen? Laat het ons dan gerust weten. Wij maken er voor iedereen een feestje van en passen ons menu graag voor je aan.

 

We kijken uit naar je komst!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Bed & Breakfast op Texel

Op zoek naar een fijn verblijf op Texel? Onze B&B aan de Gravenstraat 7 is een verrassing in het hart van Den Burg en heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijk weekend weg.

Bekijk onze B&B Bekijk onze B&B